Gradinita Kinderakademie ofera educatie, formare, indrumare si ingrijirea copiilor, de la 2 pana la 6 ani, sunt interesele noastre principale.

Realizarea acestor sarcini cade in seama echipei Kinderakademie, alcatuita din cadre didactice cu studii specifice domeniului educational cu predare in limba germana matern si cu o experienta semnificativa, necesara desfasurarii unui proces educational favorabil dezvoltarii libere, armonioase si echilibrate a copiilor.

Acest proces, bazat pe experiente de invatare stimulative, conduce catre formarea unor personalitati independente, increzatoare, sociabile si responsabile. Aceste experiente sunt concepute in functie de nevoile si interesele copiilor, astfel incat sa le permita acestora sa isi descopere propria identitate si sa isi dezvolte o imagine de sine pozitiva.

Gradinita Kinderakademie ofera copiilor un camp larg de cunoastere, care le sprijina si le incurajeaza dezvoltarea emotionala, sociala si cognitiva. De aceea, ne-am indreptat conceptul pedagogic catre nevoile individuale ale copiilor.

Viziunea noastra asupra procesului educational si desfasurarea propriu-zisa a acestuia s-au dovedit a fi constructive, avand in vedere  admiterea prescolarilor nostri la Colegiului German Goethe si alte scoli cu predare in limba germana.

Profilul nostru este redat prin integritate, creativitate si educatie pozitiva.

Grupele in anul scolar 2018 – 2019 ( 13 locuri/grupa)  

Taxa curriculara ( de baza ) se achita integral, indiferent de numarul absentelor copilului.Copiii inscrisi pana la 30 iunie vor participa la cursul de limba engleza gratuit, pe parcursul anului scolar 2018 – 2019.

Taxei curriculare ii se vor adauga taxa pentru mancare, respectiv 18 RON/zi si taxele pentru atelierele optate.
Ateliere – cuburi pentru copii sunt oferite de catre asociatia fondatoare, ASOCIATIA PRIETENII COPIILOR VESELI.
Taxele pentru anteliere variaza in functie de specificul acestora.
Taxele raman valabile pentru intreg anul scolar 2018-2019.

Fratii beneficiaza de 10% discount.

Kinderakademie ofera contra cost, la solicitarea parintilor, transport de la domiciliu la gradinita si de la gradinita la domiciliu.