Gradinita Kinderakademie este formata din persoane tinere, dinamice, cu experienta acumulata in sistemele de invatamant particular si de stat.
Din punct de vedere profesional, cadrele didactice Kinderakademie sunt calificate si au dubla specializare, purtand titlul de profesori. Dorinta de perfectionare face parte din spiritul echipei noastre, constant implicata in cadrul sistemelor de training intern sau extern.
Intelegem, ne dorim si ne asumam rolul de model pozitiv pentru copii, atat din perspectiva profesionala, cat si din cea sociala.

Emiliana Stefan ( 36 ani), fondator al Gradinitei Kinderakademie, profesor invatamant primar si prescolar cu gradul definitivat, educatoare la grupa mare si coordonator afterschool, a absolvit Facultatea de Pedagogie pentru Invatamantul Primar si Prescolar, detinand astfel dubla calificare ca educator – invatator si titlul de profesor. Coordonator principal al proiectelor derulate de Kinderakademie, detine o experienta acumulata timp de 15 ani, atat in invatamantul de stat cat si in cel particular cu predare in limba germana, bucurandu- se de mai multe generatii de copii, in prezent elevi ai Colegiului German Goethe sau ai altor scoli renumite. In portofoliul dansei de formare profesionala se regasesc numeroase diplome de participare la cursuri in cadrul Centrului de Formare al Profesorilor in Limba Germana desfasurate atat in Sibiu, cat si in Bucuresti.

Camelia Andrei ( 36 ani ) educatoarea grupei Strumf are ca experienta 13 ani in domeniul educational prescolar. La  varsta de 22 de ani a terminat Facultatea de Limbi Straine, sectia germana – spaniola, urmand ca in decursul anilor 2009 -2011 sa urmeze cursurile Facultatii de Pedagogie Primara si Prescolara. In anul 2011 a obtinut definitivatul in invatamant prescolar. Consecventa, blandetea, calmul, rabdarea si buna organizare de care a dat dovada pe parcursul celor 11 ani de lucru cu copiii ne-au convins sa-i oferim increderea nostra in ceea ce priveste dezvoltarea armonioasa a copiilor si totodata startul acestora in primul ciclu de invatamant.

Johanna Dragan  ( 37 ani ) in prezent in concediu de maternitate, are o experienta in domeniul pedagogiei prescolare in limba germana de peste 5 ani. Ca si membru al comunitatii svabe, tine mult la traditiile germane si reuseste sa le aduca de fiecare data in prezentul copiilor. Una dintre calitatile dansei, este talentul muzical, fiind absolventa a Conservatorului. Dragostea pentru muzica, cultura specifica domeniului si firea de artist au ajutat-o sa castige increderea si simpatia celor mici, punand astfel bazele unei relatii puternice cu prescolarii grupei sale.

Andreea Ruiu ( 22  ani ), absolventa Colegiului German Goethe, este cea mai tanara educatoare din echipa noastra are in grija prescolarii grupei mijlocii. S-a remarcat imediat prin rabdare, implicare si dorinta de a crea un mediu favorabil invatarii si dezvoltarii echilibrate a copiilor. Fiind o persoana organizata, receptiva si deschisa catre noutate, a reusit sa puna in practica viziunea Gradinitei Kinderakademie si cunostintele pedagogice dobandite in urma participarii la cursurile Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei.

Mihaela Costea ( 30 ani ), in prezent in concediu de maternitate, este profesor de invatamant prescolar in limba germana, titular al Gradinitei Kinderakademie. Dansa este absolventa Colegiului German Goethe si licentiata a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei. Fiind o persoana perseverenta, rabdatoare si implicata in relatiile pe care si le construieste, reuseste la fiecare generatie sa atinga obiectivele propuse la inceput de an scolar.

Andrea Timea Mihai (30 ani), educatoarea grupei mijlocii Schnappi, s-a alaturat echipei Kinderakademie in septembrie 2018, avand o experienta de 7 ani in domeniul pedagogiei prescolare. In calitate de educatoare sustine predarea limbii germane in mod deosebit prin joc si creativitate si da o nota de originalitate actului didactic prin firea sa vesela, joviala si comunicativa.

Psiholog Oana Tudor (32 ani), absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, specializata in evaluarea, cosilierea si psihoterapia copiilor si a familiilor, asigura asistenta si consiliere psihopedagocica in cadrul Gradiniteti Kinderakademie. Aceasta contribuie activ la dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor.

Logoped Stroe Andreea Mihaela (36 ani), psiholog-logoped trateaza si corecteaza cu blandete si tact tulburarile de limbaj si comunicare ale prescolarilor din cadrul Gradinitei Kinderakademie si ajuta la dezvoltarea procesului vorbirii. Psihoterapeut cu o experienta de peste 12 ani in lucrul cu copiii, adolescentii si adultii.